Tag Archives: Eneda Tarifa

Eneda Tarifa to sing ‘Fairytale’ for Albania at the 2016 Eurovision Song Contest

Eneda Tarifa won the Festivali i Këngës  back in December 2015 with Përrallë. Now for the 2016 Eurovision Song Contest Eneda will sing in English and the title of the song is Fairytale. It is composed by Olsa Toqi.

Continue reading Eneda Tarifa to sing ‘Fairytale’ for Albania at the 2016 Eurovision Song Contest

Eneda Tarifa will represent Albania at the 2016 Eurovision Song Contest

Eneda Tarifa {copyright: RTSH}
Eneda Tarifa {copyright: RTSH}

Eneda Tarifa has been chosen to represent Albania at the 2016 Eurovision Song Contest. She won the 54th Festivali i Këngës in Tirana with her song Përrallë (Fairytale). The song was composed by Olsa Toqi.

There were two semi-finals and 22 songs participated in the final. The voting was by an expert jury that included the 2008 Albanian Eurovision representative, Olta Boka.

The 22 acts and songs competing were –

 1. Sigi BastriEngjëll i lirë
 2. Rezarta Smaja & Klodian KaçaniDashuri në përjetësi
 3. Dilan RekaBuzëqesh
 4. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 5. Erga HalilajMonolog
 6. Evans RamaFlakë
 7. Jozefina SimoniNjë det me ty
 8. Egert PanoMos ik
 9. Genc TukiçiSa të dashuroj
 10. Kozma DushiNjë kafe
 11. Luiz EjlliPa mbarim
 12. Teuta KurtiNë sytë e mi
 13. Besa KrasniqiLiroje zemrën
 14. Nilsa HysiAsaj
 15. Kristi PopaAjo çfarë ndjej
 16. Flaka KrelaniS’je për mu
 17. Enxhi NasufiInfinit
 18. Lindi IslamiPër një mrekulli
 19. Florent AbrashiTë ndjek çdo hap
 20. Eneda TarifaPërrallë
 21. Renis GjokaAto që s’ti them dot
 22. Aslajdon ZaimajMerrmë që sot

You can see Eneda performing her winning song below.

Source: www.eurovision.tv; www.esccovers.com

https://www.youtube.com/watch?v=bnBXUIqZjXQ