Tonight: Festivali i Këngës #61 final

Tonight is the grand final of Festivali i Këngës #61 national selection in Albania.

Three shows have already been broadcast this week showcasing the finalist songs and five new acts progressed to the final. There was also a show where the finalists performed cover versions of Albanian Eurovision songs with Albanian acts.

21 acts will perform in the final –

 • Enxhi Nasufi Burrë (Man)
 • Erma MiciKozmosi i dashurisë (The cosmos of love)
 • Fabian BashaNjë gotë (A glass)
 • FifiEvita
 • Urban BandNë çdo hap (At every step)
 • 2 FarmAtomike (Atomic)
 • Rezarta SmajaN’Eden (In Eden)
 • Albina dhe familja KelmendiDuje (Love it)
 • Serxhio HajdiniVështirë (Tough)
 • Rovena DiloMotit (Weather)
 • Melodajn MancakuGjysma e zemrës sime (Half of my heart)
 • Permit Of StayFobia (Phobias)
 • Gjergj KaçinariDje (Yesterday)
 • Franc Koruni Në pritje (Pending)
 • Petrit ÇarkaxhiuEmri yt mirësi (Your name is good)
 • Elsa LilaEvita
 • Gent Hoxha Ajër (Air)
 • Evi ReçiMa kthe (Give me back)
 • Manjola NallbaniDua (Love)
 • LynxNëse ke besim (If you have faith)
 • Alban & LoreMelodi (Melody)
 • Vanesa Sono Aroma jonë (Our fragrence)

Source: ESC Covers; eurovoix; RTSH

Leave a Reply

Your email address will not be published.